Singletrack to heaven


Az történt, hogy tegnap elkapott a gépszíj. Elegem lett az elmúlt hónapok kényelmes tempójából, így megnéztem mit bírok. Kissé megtoltam a dolgot, így életemben először sikerült előznöm az Eiserne Hand brutál emelkedőjén, aztán rávetettem magam a Hermannskogel zúzdájára, aztán újabb előzgetés a Dombachgrabenen. Mit tesz egy jó kis XKing a hátsó keréken...

Annyi bibi van, hogy a telefon elfelejtette rögzíteni hogy milyen fasza csávó vagyok. Így ma egy részét megismételtük Christiannal. Legalábbis a terv szerint, ami módosult...

Paula-Wesely-Weg
Schützengraben
A nap trükkje a nemrég felfedezett Paula-Wesely-Weg, amely a guglimappán Pointenweg névre hallgat. A bejutás pedig trükkös: a város felől a Himmelstrasse első két háza közti résen kell befurakodni, jobbra.

A kellemes emelkedő vége pedig szó szerint a mennybe vezet - legalábbis annyiban hogy a hely neve "Am Himmel". Pokoli szép kilátás van onnan a városra.

Aztán, mivel jó idő van meg tavasz, szépen betéptünk az erdőben tobzódó medvehagymaszagtól és oda-vissza bohóckodtunk a Schützengraben patakjában.

Megjegyzések

  1. Christian mire keszul, hogy mindig egy telipakolt, bebugyolalt hatizsakkal latni a kepeken? :))

    Mifele mez van rajtad? Ride the lightning? Nem is lattam me'g eddig Metallicas vagy hasonlo mezeket.

    VálaszTörlés
  2. Az csak a napi cucc. Biznicruci meg ilyesmik. :) Egy sima Deuter Transalp zsák, csak ebben a bugyiban nagynak néz ki.

    A mez meg Primal Wear, jó minőség, évek óta megvan.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őzikés bölcsőtúra (Babenberg Strecke - Mauerbach - Exelberg)

Fenyves-hegy (Sejce-Verőce)