Rekettyés ösvény

Mint amikor elkapod a csajodat sietős induláskor amikor már az ajtóban vagytok. Rövid, de őrült jó. És ez annyiból desőt, hogy ezt többször megismételheted...


Fel kell mászni a Rekettyéshez a Hármashatárhegyre (pl. Nagyhíd - Vadaskerti-gerinc - Hangár - Virágos-nyereg - szintút - Hármashatárhegyi út útvonalon), és a megérdemelt kóla, babgulyás, saláta (satöbbi) után lefelé haladván balra be a zöld fészer után. 

Irgalmatlanul jó ritmusú, kanyargós, szűk ösvény, trükkös huplival, kis híddal amit mire felfogsz már túl is vagy rajta; a végén panoráma.

Utójáték gyanánt vessük bele magunkat a tisztás túloldalán levő erdőbe egy kis lejtő kedvéért amiről jobbra a Szintúton felkanyarodhatunk a Hármashatárhegyi útra (balra a Virágos-nyeregbe), vagy legurulhatunk Óbuda felé.

S1 (van néhány gyökér és más apróság)

----------------------------
Friss 
2012. jan. - A hírek szerint a Rekettyés eredeti helyén megszűnt létezni, így a beszállás a Hármashatárhegyi út felső végéről továbbhaladó betonút 180°-os kanyarjának alsó részén van.


2011. febr. 23. - A kis híd a tél során jelentősen amortizálódott, érdemes megemelni rajta az első kereket, mert a végéből hiányzik néhány deszka. Ugye nem kell részleteznem milyen érzés első kereket blokkolni?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őzikés bölcsőtúra (Babenberg Strecke - Mauerbach - Exelberg)

Fenyves-hegy (Sejce-Verőce)