Technisches Museum, Bécs

Bár másfél hónapja már örültünk, de még mindig prostituált hideg van és a Nap beesési szögét meghazudtoló havazás zajlik. Így bringázás helyett kultúrprogram következik.

A nevezett intézmény minden technikabuzeránsnak melegen ajánlott, főleg hogy a rengeteg szemléltető eszköz miatt az egész hóbelevanc súlyosan interaktív jelleget ölt (magyarán játszótér). Két látogatás után addiktív tünetek jelentkeztek - ez egy éves bérlet beszerzésében nyilvánult meg. De most következzék a blog témája.

Próbáltál már izotóprudakat Avid fékkar segítségével végső nyugalomra helyezni?

Az emberi testet bemutató részlegen a műlábak között hidraulikus hátsó tagot csodálhatunk meg:

 S hogy valódi sport is legyen, spinning gyanánt áramot fejleszthetünk:

Természetesen komplett kerékpárok is találhatók a velocipédtől kezdve a hadseregben rendszeresített összehajtható fixin keresztül egy bűnronda országútiig.

Amikor még nem volt bowden
Ilyen míves tányért a mai grammániás világban? Pedig...


26/29
A katona kemény csávó: összecsukható váz, fix hajtás, bődületes fékhatás. Ezt a Puch gépet az első világháború alatt használta a k.u.k. hadsereg. Ugye hogy nem kell mindenhova Nobby Nick?

S mivel ilyenkor minden rendes bringás impresszum edzőtermi ötletekkel van tele: krosszfit gyanánt van taposókerék, zsákemelgetés, koordinációt tesztelő berendezések és kávézó. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Őzikés bölcsőtúra (Babenberg Strecke - Mauerbach - Exelberg)

Fenyves-hegy (Sejce-Verőce)